Un consilier local din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost implicat într-un accident rutier în municipiu, după ce a pătruns cu autoturismul pe contrasens, lovind o altă maşină care circula regulamentar. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, între care un copil de 13 ani, relatează News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, duminică după-amiaza a avut loc un accident rutier în municipiul Caransebeş.

"Din primele cercetări rezultă că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Caransebeş, care se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre gară înspre centrul oraşului, ar fi pătruns şi ar fi rulat cu autovehiculul pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în care se mai aflau încă două persoane, o femeie de 41 de ani şi un băiat de 13 ani, toţi trei din Lugoj, judeţul Timiş. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, fiind înregistrate rezultate negative (0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat)", se arată în comunicat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor patru persoane aflate în cele două autoturisme, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Caransebeş pentru investigaţii medicale.

Potrivit unor surse din cadul Poliţiei Caraş-Severin, la volanul autoturismului care a produs accidentul se afla consilierul local Florin Bogdea, liderul consilierilor locali ai PSD din Caransebeş.