Femeia de 38 de ani din Timisoara care marti seara si-a ucis fetita in varsta de patru ani ar fi incercat sa se sinucida, inghitind erbicid, iar politistii au chemat un echipaj SMURD care a dus-o pe femeie la spital, potrivit news.ro.

Potrivit politistilor, femeia care si-a ucis fiica a acuzat stari de rau si a inceput sa vomite, in timp ce politistii faceau cercetarea la fata locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii ca a inghitit edbicid, iar politistii au chemat un echipaj SMURD.

Femeia a fost preluata de echipajul SMURD care a ajuns la locuinta acesteia si dusa sub escorta la Spitalul Municipal din Timisoara. De asemenea, cadavrul fetitei de patru ani a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Politistii mai spun ca, de fapt, femeia, si nu bunica fetei, asa cum erau informatiile initiale, ar fi sunat la numarul de urgente 112, pentru a anunta crima, apoi aceasta s-a incuiat in casa. De asemenea, sotul femeii a ajuns acasa de la serviciu si le-a dat politistilor o scurta declaratie.

Crima a avut loc intr-o casa din cartierul Ronat, aflat la marginea Timisoarei, fiind anuntata la numarul de urgente 112 in jurul orei 23.00. Odata ajunsi la adresa, politistii au gasit-o pe fetita inecata in cada si cu venele de la maini taiate.

Femeia, fosta educatoare, si-ar fi marturisit crima, la telefon, unor cunoscuti, imediat dupa ce a comis-o, apoi s-a incuiat in casa. Cand au ajuns la adresa, politistii s-au vazut nevoiti sa sparga usa locuintei, deoarece femeia, aflata in stare de soc, nu a deschis.

Informatiile initiale aratau ca fetita era acasa doar cu mama ei, insa anchetatorii au aflat ca in casa mai era si strabunica micutei, in varsta de 84 de ani.

Membri ai familiei le-au spus anchetatorilor ca femeia care si-a ucis fetita isi luase concediu fara plata de la gradinita la care a lucrat, pentru a-si cauta un alt loc de munca.