Un baiat in varsta de 14 ani, suspectat ca ar fi lovit de mai multe ori un batran din Fantanele, provocandu-i decesul, a fost prins de politisti si internat in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, a anuntat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

Politistii au fost sesizati pe 8 martie despre faptul ca barbatul de 70 de ani este mort in propria locuinta, medicii legisti stabilind ca decesul a fost cauzat de multiple lovituri cu obiecte dure.

Crima s-ar fi produs in noaptea de 6/7 martie, dupa ce victima l-ar fi surprins pe minor incercand sa sustraga tigari din imobil, iar intre cei doi s-ar fi produs o altercatie, conform sursei mentionate.

In urma cercetarilor efectuate in cauza de catre politistii sibieni, sub indrumarea procurorului criminalist, pe 12 martie a fost identificat un minor de 14 ani care este banuit ca a lovit victima provocandu-i leziuni incompatibile cu viata.

In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru omor. Minorul a fost internat voluntar in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, in functie de rezultatele careia procurorii vor dispune masurile legale.