O femeie in varsta de 60 de ani a murit, duminica dimineata, in urma unui incendiu care i-a cuprins locuinta, in comuna Borlesti, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Adrian Rotaru, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, in casa unde s-a produs incendiul se aflau doua persoane. Vecinii au sarit in ajutor si au reusit sa evacueze persoanele din imobil, insa una dintre ele s-a intoxicat cu fum si a suferit arsuri, decedand in ciuda manevrelor de resuscitare ale cadrelor medicale.

"La locul evenimentului s-au deplasat doua autospecialele de stingere si o ambulanta SMURD de prim ajutor din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. In locuinta au fost doua persoane surprinse de incendiu, care au fost evacuate de cetateni. La locul interventiei a fost solicitat si echipajul SMURD de terapie intensiva. Una dintre persoane era intoxicata si prezenta arsuri. Echipajul TIM a efectuat manevre de resuscitare, dar fara rezultat", a precizat Adrian Rotaru.