Pompierii au intervenit, in noaptea de sambata spre duminica, pentru stingerea unui incendiu produs la sediul postului de politie din comuna vasluiana Feresti, din primele cercetari reiesind ca focul ar fi fost provocat intentionat, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, citati de Agerpres.

In urma incendiului, au ars 15 metri patrati de acoperis pe structura din lemn si invelitoare din tabla si s-au degradat alti aproximativ 5 metri patrati de acoperis.

"Interventia prompta a pompierilor a facut ca incendiul sa nu se propage si la interiorul sediului de politie, fiind salvate toate bunurile din cele trei incaperi. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma de la Detasamentul Vaslui si grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Cauza, cel mai probabil, a fost actiunea intentionata pentru a genera incendiul, la fata locului fiind gasite urme de benzina", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Politistii au demarat cercetari pentru identificarea persoanelor care au provocat incendiul.