Incendiul la locomovita trenului in care se afla 300 de persoane a fost lichidat, vineri seara, de catre pompieri, fara a se inregistra probleme deosebite, pasagerii asteptand decizia companiei cu privire la continuarea calatoriei, relateaza News.ro. Traficul feroviar in zona Garii Sihlea, judetul Vrancea, se desfasoara pe un singur fir.

UPDATE 1: Pompierii din Buzau au reusit sa stinga incendiul izbucnit la locomotiva trenului in care se afla 300 de persoane, folosind extinctoarele din dotare, fara a se inregistra probleme.

Pasagerii sunt in continuare in tren si asteapta decizia companiei cu privire la continuarea calatoriei. Primarul din localitatea Sihlea, judetul Vrancea, le-a propus sa-i transporte pe rand in Gara Sihlea, care se afla la un kilometru distanta.

Nu se stie deocamdata daca CFR va trimite o alta locomotiva sau echipele companiei vor reusi remedierea defectiunii.

Traficul in zona Garii Sihlea se desfasoara pe un singur fir.

UPDATE 2: O alta locomotiva a fost trimisa de CFR sa preia garnitura, insa pompierii nu au aprobat inca plecarea trenului pana nu sunt facute toate verificarile.

Multi dintre pasagerii trenului au coborat din tren si au pornit pe jos, prin camp. Localitatea Sihlea se afla la circa 18 kilometri de Focsani.

Pompierii au intervenit, vineri seara, in judetul Vrancea, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins locomotiva unui tren in care se afla aproximativ 300 de persoane.

Mecanicul locomotivei a anuntat ca a observat fum iesind de la compartimentul motor, dar nu a existat posibilitatea de extindere, iar pasagerii nu au fost evacuati.