Doi copii, unul de 13 ani si celalalt de 16 ani, sunt cercetati de politistii doljeni dupa ce au furat un autoturism care era parcat in fata unei locuinte, fara a fi incuiat, iar cheile se aflau in masina. Autorurismul a fost gasit dupa cateva ore pe un drum de exploatare agricola din aceeasi localitate, avand avarii minore. Baiatul de 13 ani este cautat de politisti deoarece se sustrage cercetarilor, relateaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Dolj, sambata un barbat de 37 de ani din Bailesti a sesizat Politia ca in timpul noptii i-a fost furat autoturismul parcat in fata locuintei.

Politistii au stabilit ca masina fusese parcata in dreptul unui imobil de pe strada Progresului, de catre sotia barbatului respectiv. Femeia a uitat sa incuie masina si au uitat si cheile in interior. Dupa cateva ore, autoturismul a fost gasit in afara orasului, pe un drum de exploatare agricola, avand avarii minore.

In urma anchetei, politistii au stabilit ca cei care au furat autoturismul sunt doi minori - unul de 13 ani, iar celalalt de 16 ani, ambii din Bailesti, care au abandonat scoala. Baiatul in varsta de 13 ani se sustrage cercetarilor, iar cel de 16 ani a fost dus la sediul Politiei pentru a fi audiat.