Un barbat din localitatea damboviteana Tatarani, eliberat conditionat din penitenicar dupa ce a executat o pedeapsa pentru furt calificat, a fost retinut, joi, intr-un nou dosar de furt, fapta de care este suspectat fiind comisa la zece ore dupa ce a parasit penitenciarul, relateaza News.ro.

Barbatul in varsta de 33 de ani, din localitaea Tatarani, fusese eliberat conditionat din Penitenciarul Ploiesti in ziua de 17 ianuarie, dupa ce executase doi ani si sapte luni dintr-o pedeapsa pentru infractiuni de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a detine permis.

In noaptea de miercuri spre joi, el a intrat in garajul unui barbat din Tatarani si este suspectat ca a sustras din autoturismul parcat acolo 400 de lire sterline si 150 de lei. El a fost prins la scurt timp dupa comiterea faptei, iar joi a fost retinut pentru 24 de ore, urmamnd ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva sub acuzatia de furt calificat.