Patru persoane, printre care si un copil de patru ani, au fost ranite marti dupa-amiaza intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate doua autoturisme, relateaza News.ro. La fata locului s-a deplasat si elicopterul SMURD, care a preluat una dintre victime.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina marti dupa-amiaza la un accident rutier petrecut in apropierea localitatii Viisoara, unde doua masini s-au ciocnit, iar la fata locului au fost trimise o autospeciala, elicopterul SMURD si mai multe ambulante, dupa ce doua masini s-au ciocnit.

In urma impactului, patru persoane au fost ranite. O persoana aflata in stare grava, in coma, a fost preluata de elicopterul SMURD, fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. De asemenea, au mai fost raniti un copil in varsta de patru ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, o femeie, diagnosticata cu traumatism la mana, ambele victime fiind duse la spital. A mai fost ranita o alta femeie, care avea un traumatism la picior, aceasta refuzand transportul la unitatea medicala.