Politistul ranit in timpul perchezitiilor de marti de la Radauti a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dar starea lui se mentine critica, leziunile suferite la cap fiind foarte grave, anunta News.ro.

Medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi a declarat pentru News.ro ca interventia chirurgicala a durat cateva ore, a decurs normal, dar ca starea pacientului este in continuare critica.

"Operatia s-a terminat, a durat cateva ore. Pacientul se afla la terapie intensiva, este intubat si ventilat mecanic. S-au facut toate interventiile de urgenta necesare, asteptam sa vedem evolutia. Starea este in continuare critica, pronosticul in acest caz este extrem de rezervat", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Potrivit medicilor, leziunile sunt foarte grave si exista riscul aparitiei unor complicatii.

Politistul a fost adus marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi si a fost introdus imediat in sala de operatie, interventia chirurgicala fiind efectuata de catre o echipa formata din zece medici.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva au desfasurat, marti dimineata, o actiune pentru destructurarea unei grupari infractionale, fiind facute opt perchezitii domiciliare. La una dintre locuintele perchezitionate, in Radauti, una dintre persoanele vizate a atacat si ranit, cu o sabie, unul dintre angajatii Serviciului pentru actiuni Speciale Suceava, ranindu-l foarte grav la cap si brat.

Agresorul, in prezent retinut, a mai fost arestat in iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, pana in octombrie 2017.