Un agent de politie s-a prezentat, miercuri seara, la sediul Politiei orasului Petrila, judetul Hunedoara, pentru a anunta ca, din greseala, a impuscat un barbat. Politistul fusese chemat de fiul victimei sa alunge un mistret care intrase in gospodarie, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presa, de miercuri, al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, miercuri seara, la sediul Politiei din Petrila s-a prezentat un agent de politie, de 43 de ani, care a declarat faptul ca, in jurul orei 17.45, a fost solicitat de un prieten din orasul Petrila sa alunge un mistret care patrunsese in gospodaria sa, intr-o zona izolata din orasul Petrila.

"Barbatul a mai relatat faptul ca, manipuland necorespunzator arma de vanatoare pe care o detinea legal, a impuscat mortal un barbat de 66 de ani, din Petrila, tatal persoanei care l-a solicitat sa alunge mistretul", se arata in comunicat.

In urma sesizarii, la fata loculului s-a deplasat o echipa coordonata de procuror criminalist din cardul Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, care face cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.