Doua persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui accident produs miercuri seara pe drumul national 21, in judetul Calarasi, unde un autoturism care a intrat in depasire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. In accident au fost implicati membri din staful echipei de liga secunda Dunarea Calarasi, potrivit news.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie JudeteanCalarasi, Ramona Tudor, accidentul s-a produs in afara localitatii Drajna.

Soferul unui autoturism Dacia Logan a intrat in depasirea altui autovehicul fara a se asigura, iar pe contrasens masina acestuia s-a ciocnit violent cu un microbuz cu opt locuri, care circula regulamentar.

In urma impactului, doua persoane aflate in autoturism au murit, iar o a treia a fost ranita. De asemenea, patru pasageri aflati in microbuz au fost si ei raniti.Politistii au stabilit ca microbuzul nu era unul care face curse regulate de transport persoane.

In urma accidentului, IPJ Calarasi a deschis dosar decercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Clubul Dunarea Calarasi a anuntat ca in accident au fost implicati si membri ai staff-ului echipei de fotbal.

"In aceasta seara, la intoarcerea de la meciul disputat la Braila, o masina apartinand clubului nostru in care se aflau membrii stafului tehnic a fost implicata intr- un tragic accident rutier. Componentii echipei noastre sunt in stare stabila si sunt supusi unor investigatii la Spitalul Judetean Calarasi", a anuntat clubul Dunarea Calarasi.

Dunarea Calarasi a remizat, miercuri, la Braila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, in etapa a 16-a a Ligii a II-a.