Sase autoturisme au fost avariate, marti seara, intr-un accident produs pe str. Baicului din Capitala, in urma caruia patru masini au fost cuprinse de flacari si o persoana a decedat, anunta ISU Bucuresti-Ilfov, potrivit Agerpres. Doua masini s-ar fi ciocnit frontal, iar in urma impactului a izbucnit un incendiu care a cuprins si alte patru autoturisme.

Accident grav in BucurestiFoto: Captura YouTube

UPDATE Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei, soferul masinii BMW a fugit de la locul accidentului si a fost prins ulterior in zona si identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie, sustine Antena 1 (detaliile nu au fost confirmate de autoritati). Barbatul a fost condus la spital, in vederea recoltarii de mostre biologice. Se pare ca soferul masinii BMW, care ar fi circulat regulamentar, a coborat dupa accident din masina si a scos victimele. A luat un stingator din portbagaj si a incercat sa stinga incendiul pornit in masina fetelor, dupa care a disparut de la fata locului.

Echipajele de interventie au actionat cu doua autospeciale cu apa si spuma si au stins incendiul in care au fost implicate autoturismele.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, femeia decedata avea 35 de ani.

Grav accident in Capitala

Grav accident in Capitala

Foto: Captura Digi 24

O alta victima, de 18 ani, prezinta arsuri la nivelul cailor respiratorii si este intubata. Ea are arsuri in procent ridicat si pe suprafata corporala si a fost transportata la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, ar mai exista si alte persoane ranite, dar nu au fost identificate la fata locului, mai spun reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au ramas un echipaj pentru cercetarea cauzelor incendiului, o autospeciala de stingere si una pentru descarcerare.

Potrivit Digi24, cel putin alte patru persoane au fost ranite.