Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit mort, sambata, in Canionul 7 Scari, informeaza News.ro. Cadavrul barbatului a fost gasit de un turist care a sunat la 112. Cadavrul va fi transportat la Laboratorul de Medicina Legala pentru autopsie.

Cadavrul barbatului a fost gasit in zona Canionului 7 Scari pe traseul Prapastia Ursilor.

Trupul barbatului, peste care era prabusit un copac, a fost descoperit de un turist.

"Am primit o sesizare la 112 de la un barbat care a anuntat ca in zona este se afla o persoana peste care a cazut un copac. Cel care a sesizat a declarat de victima nu se misca si nu ar prezenta semne vitale. La fata locului s-au deplasat politisti din Municipiul Sacele, jardami si salvamontisti. A fost declarat decesul, iar cadavrul va fi transportat la LML pentru autopsie si identificare. Asupra barbatului au fost gasite un telefon mobil si o cheie de masina cu un breloc", a declarat inspector principal Ionut Marian, din cadrul Politiei Brasov.

Primele informatii, neconfirmate oficial de o identificare a rudelor, arata ca victima ar fi un barbat de 40 de ani din localitatea Sanpetru care a fost dat disparut vineri de sotia sa. Trupul urmeaza a fi identificat dupa amprente si dupa o recunoastere din partea familiei.