Traficul rutier va fi restrictionat, de vineri pana duminica, pe Drumul National 73 F, Moieciu ￯ Fundata, pentru organizarea competitiei internationale de ciclism "Carpathian MTB Epic", anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citata de news.ro.

Potrivit CNAIR, de vineri pana duminica, traficul rutier va fi restrictionat pe DN 73 F, intre Moieciu si Fundata. Vineri, traficul va fi restrictionat intre orele 12.30-13.30, sambata intre orele 9.45- 9.50, iar duminica in intervalul 12.30-13.30. Restrictia se impune pentru a permite desfasurarea competitiei internationale de ciclism "Carpathian MTB Epic", iar conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita, semnalizarea rutiera temporara si indicatiile agentilor de politie aflati la fata locului. "Carpathian MTB Epic", le propune participantilor explorarea unei zone considerate "una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa".

Provocarea este conceputa pentru a testa limitele participantilor de-a lungul unei distante de 157 kilometri parcursa pe bicicleta si o urcare de 5.750 de metri, pe durata a patru zile.