Un barbat de 24 de ani din Oradea a fost arestat pentru pornografie infantila, dupa ce procurorii DIICOT au gasit, in urma perchezitiilor, fotografii pe care tanarul i le-a facut unei fetite de 11 ani cu telefonul mobil si pe care ulterior le-a distribuit pe o retea de socializare. De asemenea, tanarul este suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu o alta fata in varsta de 14 ani, scrie News.ro.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), barbatul de 24 de ani din Oradea ar fi abordat, in cursul lunii iulie, o minora de 11 ani, careia i-ar facut mai multe fotografii cu telefonul mobil, in diferite ipostaze. Ulterior, el a distribuit pozele pe o retea de socializare.

De asemenea, in aceeasi perioada, barbatul ar fi intretinut relatii sexuale cu o alta minora, de 14 ani.

In urma pechezitiilor facute de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea - Serviciul de Combatere a Criminalitatii Informatice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea, la locuinta barbatului,au fost gasite atat in telefonul sau mobil, cat si in computer, mai multe fotografii cu fata de 11 ani.

Barbatul a fost retinut, miercuri, de procurorii DIICOT, iar joi magistratii Tribunalului Bihor au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.