Pompierii si personalul feroviar au intervenit, duminica dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie izbucnit in zona caii ferate intre statiile Darste si Timisul de Sus.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, a precizat pentru Agerpres ca la fata locului a actionat un echipaj de pompieri, suprafata pe care s-a intervenit fiind intre 60 si 70 de metri patrati, la iesire din Timisul de Jos.

Potrivit unui comunicat de presa remis de CFR Infrastructura, duminica, la ora 15,00, circulatia feroviara a fost intrerupta pentru a permite accesul si interventia cu autospeciale, alimentarea cu energie a liniei de contact fiind oprita.

CFR Infrastructura mentioneaza ca trenurile IR 1937, IR 1645, R 15932 si R 14033 au stationat temporar in garile Predeal, Timisul de Sus si Darste.

Circulatia feroviara intre Timisul de Sus si Darste a fost reluata incepand cu ora 15,45 iar trenurile de calatori care au stationat in garile adiacente vor fi reinscrise in circulatie in functie de rang, potrivit CFR Infrastructura.