Traficul rutier se desfasoara ingreunat, luni dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, masinile circuland cu viteza redusa intre statiunile Sinaia si Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Nistoresti, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, iar in sens invers intre Predeal si Busteni, informeaza News.ro. Cu viteza redusa se circula si in zona Bran, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, dar si in judetul Constanta, pe DN39, pe tronsonul Tuzla - Eforie-Nord. La aceasta ora, circulatia s-a intensificat si pe Transfagarasan.

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, luni la pranz, pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza numarului mare de autovehicule, se circula cu viteza redusa intre Sinaia si Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Nistoresti, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, iar in sens invers intre Predeal si Busteni.

Politistii rutieri informeaza ca a inceput sa se formeze coloana de masini si pe DN73A, la intersectia cu DN1 (la intrarea in Predeal dinspre Rasnov).

Pe ruta alternativa DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele nu au aparut, pana in acest moment, probleme semnificative de trafic, fiind doar usor aglomerat in Valenii de Munte.

In judetul Brasov, in zona Bran, pe DN73, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, se circula cu viteza redusa, la fel si in judetul Constanta, pe DN39, pe tronsonul Tuzla - Eforie Nord.

Politistii rutieri informeaza ca circulatia s-a intensificat si pe DN7C-Transfagarasan, iar in urmatoarele ore este de asteptat sa se circule ingreunat in zona Balea Lac, unde parcarile sunt deja pline.