Un barbat in varsta de 41 de ani a murit, sambata, la scurt timp dupa ce a fost lovit de un skijet in Costinesti, el suferind un traumatism toraco-abdominal, informeaza News.ro. El a fost preluat de cadrele medicale de la cortul de prim-ajutor de pe plaja, iar in timp ce primea ingrijiri medicale a facut stop cardiorespirator, fiind incepute manevrele de resuscitare. La fata locului, a fost trimis si elicopterul SMURD, insa in pofida efoturilor depuse barbatul a fost declarat mort.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, un barbat de aproximativ 45 de ani a fost lovit, sambata, de un skijet in statiunea Costinesti.

Barbatul a fost preluat de la mal de senilata aflata pe plaja si dus la cortul de prim ajutor pentru ingrijiri medicale. El a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal, iar in timp ce primea ingrijiri medicale a facut stop cardiorespirator.

Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, iar la fata locului a fost trimis si elicopterul SMURD.

Medicii au incercat timp de cateva zeci de minute salvarea barbatului, dar in cele din urma au fost nevoiti sa constatate decesul acestuia.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul de skijet.

Alte doua incidente in care au fost implicate skijeturi au avut loc luna trecuta in statiunea Mamaia, persoanele implicate in cazurile respective fiind ranite usor.