Echipa de interventie a Politiei din Resita si jandarmii au fost trimisi la Unitatea de Primiri Urgente din Resita, unde au fost dusi o parte dintre cei raniti in accidentul care a avut loc la Bocsa, pentru a asigura ordinea publica, dupa ce aproximativ o suta de membri ai familiilor ranitilor s-au dus la spital, relateaza News.ro.

Accident grav pe un drum nationalFoto: News.ro

Potrivit politistilor din judetul Caras- Severin, echipele speciale ale Politiei si jandarmi au asigurat, vineri, ordinea publica la Unitatea de Primiri Urgente din Resita, dupa accidentul din cursul diminetii in care cinci oameni au fost raniti, iar unul a murit.

Aproximativ o suta de membri ai familiilor celor patru persoane ranite in accidentul rutier din orasul Bocsa, care au fost transportate la UPU Resita, s-au prezentat la unitatea medicala, iar politistii si jandarmii au asigurat ordinea publica.

Politistii spun ca exista posibilitatea sa apara un scandal intre familia barbatului decedat in urma accidentului si familiile celor raniti.

Accidentul rutier a avut loc, vineri dimineata, DN 58 B, in zona garii Bocsa, din judetul Caras-Severin, fiind implicate o autoutilitara si un autoturism Volkswagen.

Cel care a provocat accidentul este un tanar in varsta de 17 ani care nu avea permis de conducere, acesta fiind grav ranit.