O angajata a Serviciului Pasapoarte, aflata in subordinea Institutiei Prefectului Vaslui a fost preluata de o ambulanta SMURD, dupa ce femeii i s-a facut rau in timpul programului de lucru, prefectul Isabel Bogdan afirmand ca in acest caz cel mai probabil este vorba de suprasolicitare la locul de munca, transmite Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, Marius Mariscu, pacienta a suferit o criza de epilepsie.

"Femeia a fost preluata de un echipaj medical SMURD, dupa ce a suferit o criza de epilepsie. Ea a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui", a declarat vineri, pentru Agerpres, oficialul ISU.

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a precizat, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca femeia a ajuns intr-o astfel de situatie cel mai probabil si din cauza suprasolicitarii la locul de munca. Prefectul sustine ca atat Serviciul Pasapoarte, cat si Serviciul Inmatriculari Auto se confrunta cu o grava lipsa de personal.

"La aceste doua servicii este un volum imens de munca si ma tem ca angajatii vor ceda unul cate unul. Am informat directiile de la centru cu privire la aceasta criza de personal. Un post de la Inmatriculari s-a ocupat deja si speram sa mai fie scoase la concurs si alte posturi", a declarat Isabel Bogdan.

Prefectul a mai precizat ca Serviciul de Inmatriculari are un deficit de cinci cadre, iar la Serviciul Pasapoarte ar mai trebui angajate inca patru persoane.