Cinci drumuri nationale, majoritatea din judetul Vaslui, precum si porturile de la Marea Neagra au fost inchise din cauza zapezii si a viscolului, iar pe autostrada A1 s-a format polei, traficul fiind deviat, anunta Centrul Infotrafic, citat de news.ro.

Din cauza vremii, traficul rutier este intrerupt pe urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

- DN26 Vanatori - Blagesti, in judetele Galati si Vaslui;

- DN24D, in judetul Galati, intre intersectia cu DN26 (zona Tulucesti) si limita cu judetul Vaslui;

- DN24A Murgeni - Falciu, in judetul Vaslui ;

- DN2F Vladia - Ivanesti, in judetul Vaslui;

- DN11A Podu Turcului - Barlad, in judetul Vaslui; probleme pe acest drum sunt si pe raza judetului Vrancea.

In judetul Iasi, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe 28A Targu Frumos - Pascani, din cauza ninsorii viscolite.

Pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, pe tronsonul kilometric 106 - 120, pe carosabil s-a format polei, traficul fiind deviat pe DN65 prin municipiul Pitesti. Politistii recomanda soferilor sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, sa reduca viteza si sa nu bruscheze comenzile.

In judetul Constanta, din cauza vantului puternic, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra - Constanta-Nord, Constanta-Sud, Midia si Mangalia.

In jurul orei 5:30, in judetul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, intre statiile Pufesti si Adjud, dupa remedierea avariei survenite la firul purtator al liniei de contact.