Principalul suspect in cazul uciderii unei tinere de 24 de ani si ranirii unui alt barbat a murit, sambata seara, la spital, din cauza ranilor grave suferite, dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intrasera cu mandat de perchezitie ca sa-l prinda pe presupusul criminal, relateaza News.ro.

Focuri de arma la OradeaFoto: ebihoreanul.ro

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, Alina Dinu, a declarat sambata pentru News.ro ca Adrian Hladii, suspect in cazul uciderii tinerei de 24 de ani si ranirii unui alt barbat, a decedat din cauza ranilor grave suferite dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui bloc din Oradea.

"In momentul in care politistii si procurorii au ajuns la usa apartamentului, suspectul a sarit de la etaj. Ulterior, din cauza ranilor grave suferite, a decedat", a spus Alina Dinu.

Potrivit medicilor de urgenta de la Spitalul Judetean Oradea, Adrian Hladii a fost ranit grav in urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la fata locului, insa a murit in ambulanta cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgente, barbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou si s-a declarat decesul acestuia.

La randul lor, reprezentantii Parchetului de pe Langa Tribunalul Bihor au declarat, sambata, pentru News.ro, ca procurorii cerusera emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Adrian Hladii pentru omor. Instanta programase judecarea termenului marti, 21 martie.

Alina Dinu declarase corespondentului News.ro, ca Adrian Hladii a fost prins de catre politisti intr-un apartament din Oradea, unde se ascundea, insa, in incercarea de a scapa de oamenii legii, barbatul a sarit pe fereastra de la etajul al patrulea al imobilului.

Tanara de 24 de ani a fost impuscata mortal, iar barbatul asupra caruia au fost trase mai multe focuri de arma a fost ranit, faptele petrecandu-se miercuri, intr-un cartier din Oradea. Agresorul a reusit ulterior sa fuga de la locul incidentului.

Martorii au declarat ca agresorul ar fi asteptat-o pe tanara cu un buchet de flori in fata locuintei acesteia si in momentul in care a vazut-o cu un alt barbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de arma si l-a ranit pe barbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forta intr-un autoturism si a fugit.

Barbatul impuscat a fost dus a Spitalul Judetean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza careia a pornit incidentul si care fusese rapita de catre agresor a fost gasita impuscata in cap intr-un autoturism abandonat la marginea orasului, pe malul Crisului Repede.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, Adrian Hladii are 38 de ani si este din Oradea.

Cercetarile in acest caz sunt facute sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro ca tanara de 24 de ani care a fost impuscata in cap de catre barbatul cautat este fiica unui fost ofiter de politie, iar agresorul sau, cu care ar fi avut o relatie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu". Barbatul a fost judecat intr-un caz de furt in 2006, insa a fost achitat de Judecatoria Oradea.