Doua femei care traversau o strada din comuna prahoveana Cornu au fost lovite, vineri dupa amiaza, de o autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, transmte News.ro. Primele cercetari la fata locului arata ca cele doua traversau neregulamentar intr-un sens giratoriu si au fost lovite de o autospeciala care avea in functiune semnalele acustice si luminoase si care se ducea sa stinga un incendiu in orasul Breaza.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, doi pietoni au fost raniti, vineri dupa- amiaza, pe o strada din comuna Cornu, dupa ce au fost acrosati de o autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Primele verificari facute de catre politisti la locul accidentului arata ca cei doi pietoni traversau neregulamentar strada cand au fost acrosati de autospeciala care avea in functiune semnalele acustice si luminoase.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca autospeciala de mare tonaj implicata in accident plecase de la baza ISU din municipiul Campina si era in misiune, indreptandu-se catre orasul Breaza, unde a fost anuntat un incendiu la o locuinta.

Conform aceleiasi surse, cei doi pietoni - o femeie in varsta de 36 de ani si una in varsta de 41 de ani - au traversat strada in fuga, intr-un sens giratoriu. Una dintre ele a suferit un traumatism toracic, iar cealalta un traumatism abdominal, fiind constiente.

O victima a fost dusa la spitalul din Campina, iar cealalta la Spitalul Judetean din Ploiesti, amandoua fiind constiente in momentul in care au fost preluate de catre echipajele medicale.