Jandarmii brasoveni, care au asigurat desfasurarea in bune conditii a actiunilor de protest desfasurate in perioada 31 ianuarie - 12 februarie, au reusit sa localizeze blocul de unde o persoana sau mai multe au aruncat asupra manifestantilor care se deplasau in mars in zona Onix, cu diverse obiecte.

Purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile "Burebista" Brasov, col. Laurentiu Adrian Stoian, a confirmat luni, pentru Agerpres, ca zona din care s-a aruncat cu obiecte a fost monitorizata de jandarmi dupa ce saptamana trecuta s-a aruncat cu un pahar de sticla in coloana de manifestanti. S-a reusit astfel localizarea apartamentului de unde duminica seara s-a aruncat din nou cu o cana de portelan.

Din fericire, niciunul dintre manifestanti nu a fost lovit de obiectele aruncate, a precizat purtatorul de cuvant al IJJ Brasov.

"Colegii mei au sunat la interfonul apartamentului din zona Onix de unde s-a aruncat, insa nu a raspuns nimeni. In fapt, pentru ca nu a fost depusa la politie o sesizare in acest sens, neinregistrandu-se victime, ramane ca efectivele de jandarmi sa acorde o atentie deosebita in continuare acelei zone pentru a putea stabili cu certitudine despre cine este vorba, asigurandu-va ca va voi tine la curent cu rezultatul cercetarilor noastre", mai precizeaza sursa citata.

Protestele s-au desfasurat la Brasov in ultimele 12 seri fara alte incidente majore.