Politistii rutieri din Prahova au impus restrictii de circulatie pe DN 1, in zona Campina, dupa ce un mal s-a surpat, transmite Mediafax.

Potrivit Politiei Prahova, restrictiile sunt impuse pe DN1, la kilometrul 98, in zona Campina.

"Circulatia este restrictionata pe DN 1, zona Campina, sensul Brasov catre Ploiesti, dupa ce un taluz s-a surpat. Este o zona cu restrictie pe o distanta de aproximativ 30 de metri. Pe cealalta banda pe sensul catre Ploiesti se circula", a declarat purtatorul de cuvant IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit reprezentantilor de la Sectia Drumuri Nationale, ruperea malului s-a produs pe o distanta de 10-15 metri si a fost nevoie de impunerea restrictiilor pentru siguranta traficul rutier.

"Apararile de mal sunt foarte vechi. S-a rupt acum malul dupa ce a venit apa mare, acum o saptamana. Noi am tot incercat sa protejam. Surparea a ajuns acum pana aproape de asfalt", a declarat Ionel Ciobanu, seful Sectiei Drumuri Nationale Prahova.

Potrivit sursei citate, s-a luat legatura si cu Prefectura si cu ISU Prahova in vederea inceperii unei lucrari in cel mai scurt timp.