Un barbat de 53 de ani, din municipiul Sibiu, a ajuns luni seara la Spitalul Judetean Sibiu si este operat de catre medici, dupa ce a fost injunghiat in mana de catre fosta sotie, in centrul municipiului Sibiu, relateaza News.ro. Femeia a fugit de la locul faptei si a fost prinsa de catre politistii locali, care au predat-o Politiei Judetene Sibiu pentru audieri.

Purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore, a declarat luni seara pentru News.ro ca politistii locali au observat in zona centrala a orasului un barbat care fusese injunghiat de catre o femeie.

"S-a apelat numarul unic de urgenta 112 si s-a cerut sprijin medical pentru barbat. Femeia fugise de la fata locului, dar a fost gasita pe o alta strada din zona centrala", a precizat Mirela Gligore.

Potrivit acesteia, politistii locali au predat-o pe femeie Politiei Judetene Sibiu in vederea audierii si efectuarii cercetarii.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a precizat ca barbatul are 53 de ani, este din municipiul Sibiu, a suferit o plaga injunghiata la mana stanga si este, la ora transmiterii acestei stiri, operat de catre medici.

"Cel mai probabil, barbatul va ramane internat", a declarat Decebal Todarita.

Surse judiciare au afirmat pentru News.ro ca femeia este fosta sotie a victimei, dar inca nu s-a stabilit motivul pentru care femeia a recurs la acest gest.