Traficul rutier este restrictionat, duminica dimineata, in zona Baba Novac - Mihai Bravu din Bucuresti, dupa ce la suprafata carosabilului a fost observat fum iesind din gurile de aerisire, au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei, citati de News.ro.

Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei, la intersectia strazilor Baba Novac cu Mihai Bravu, la suprafata carosabilului a fost observat fum iesind din gurile de aerisire.

Polistii de la Brigada Rutiera au deviat traficul in ambele sensuri, intre Piata Muncii si Dristor, si le recomanda soferilor sa foloseasca rute ocolitoare, respectiv strada Dristor, Calea Calarasilor - bulevardul Basarabia.

La fata locului se afla atat echipaje ale Politiei Rutiere, cat si mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care incearca sa intervina.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro ca pompierii intervin cu doua autospeciale de stingere, la fata locului fiind si un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD.

Daniel Vasile a precizat ca in canalizare este un incendiu, fumul care iese prin gurile de aerisire avand miros de cauciuc.

UPDATE - RADET anunta ca apa calda si caldura in imobilele din zona Piata Muncii nu a fost intrerupta in urma incendiului din galeriile de termoficare

Apa calda si caldura in imobilele din zona Piata Muncii nu au fost intrerupte in urma incendiului din galeriile de termoficare de pe Soseaua Mihai Bravu, au anuntat, duminica, reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti, potrivit News.ro.

"Incendiul din galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud, pe bulevardul Mihai Bravu din sectorul 3 (de la pasajul Piata Muncii pana la intersectia cu str. Baba Novac) nu afecteaza punctele termice aflate in apropiere, nefiind oprita furnizarea agentului termic pentru apa calda si incalzire", potrivit RADET.

Echipele RADET si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit pentru stingerea incendiului.

Pompierii au fost solicitati duminica dimineata sa intervina pe Soseaua Mihai Bravu, in apropiere de intersectia cu strada Baba Novac, pentru stingerea incendiului izbucnit in reteaua de canalizare.

Circulatia in zona a fost oprita mai multe ore, din cauza ca prin gurile de canalizare iesea foarte mult fum.

Traficul pe Soseaua Mihai Bravu a fost reluat in jurul orei 12.00, pe sensul spre Piata Muncii, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.