Doi minori care s-au filmat in timp ce furau dintr-un autoturism parcat pe o strada din Ramnicu Valcea, apoi au postat imaginile pe o pagina de socializare, au fost identificati de politisti.

"In urma aparitiei in spatiul public pe o retea de socializare a unui filmulet din care reiese ca doi tineri se filmeaza in timp ce sustrag dintr-un autovehicul parcat pe o strada din municipiul Ramnicu Valcea o suma de bani, politia municipala s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de furt (...). In cauza, au fost efectuate investigatii fiind identificate cele doua persoane banuite de comiterea furtului, respectiv doi minori in varsta de 13 si 15 ani", se precizeaza intr-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea, citat de Agerpres.

Anchetatorii au stabilit ca unul dintre minori a sustras suma de 16 lei din autoturismul respectiv, care avea portierele neasigurate.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi minori, care sunt banuiti de comiterea mai multor fapte de acelasi gen.