Sase persoane au fost ranite miercuri in incendiul produs la o hala de pe sos. Stefanesti, una dintre ele fiind internata in prezent pe Sectia de arsi grav a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, cu arsuri de cai aeriene superioare, fiind intubata.

"Au fost sase persoane ranite. Doi (raniti - n.r.) au fost dusi la Spitalul 'Sfantul Pantelimon', trei la Spitalul Floreasca, iar un altul s-a prezentat singur la Floreasca. Patru raniti se afla la Floreasca. Trei dintre acestia vor ramane internati in Sectia de chirurgie plastica, avand doar arsuri la nivelul fetei. Cel de-al patrulea pacient, ranit mai grav si care avea semne de arsuri de cai aeriene superioare dar si arsuri mai grave la nivelul fetei si al cavitatii bucale, a fost intubat si este internat in Sectia de arsi grav", a declarat pentru Agerpres coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.

Managerul Spitalului "Sfantul Pantelimon", Gheorghe Popescu, a precizat, la randul sau, ca cei doi tineri adusi in unitatea medicala prezinta arsuri pe 7 - 8% din suprafata corpului.

"Avem doi tineri de 23 si 28 de ani, arsi in proportie de 7 - 8%. Este si medicul ORL-ist sa ii consulte sa vada daca sunt arsuri de cai respiratorii, nazale. In prezent, sunt evaluati", a spus reprezentantul spitalului.

Un incendiu a izbucnit miercuri la o hala aflata pe soseaua Stefanesti, flacarile cuprinzand aproximativ 500 de metri patrati.