O persoana internata la Spitalul Floreasca in urma accidentului care a avut loc sambata dimineata pe A2 se afla in stare extrem de grava, dar stabila, la Sectia de Terapie Intensiva, informeaza News.ro.

La Sectia Chirurgie fusesera initial duse doua persoane, insa una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Sectia Ortopedie mai sunt internati doi pacienti.

O femeie in varsta de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave in urma accidentului, internata la Terapie Intensiva, a decedat sambata seara.

Initial, la Spitalul de Ugenta Floreasca fusesera adusi 11 raniti.

Patru persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite in urma accidentului care a avut loc, sambata dimineata, pe autostrada Bucuresti-Constanta, pe sensul de mers spre Constanta, fiind implicate 29 de masini.

Ranitii au fost distribuiti la Spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Pantelimon, Bagdasar Arseni, Sf. Ioan si la Spitalul Universitar.

UPDATE MS: 24 de raniti in accidentul de sambata sunt inca internati in spitale

Un numar de 24 de persoane ranite sambata in accidentul de pe autostrada A2 sunt in continuare internate in spitale, a declarat duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Valentin Popescu.

Potrivit acestuia, 23 de persoane sunt internate in spitale in Bucuresti si o persoana in spitalul din Calarasi.

"Un numar de 44 de victime ale accidentului au fost internate in cursul zilei de sambata. Dintre acestea, 20 au fost externate. 24 de persoane au mai ramas internate astfel: 4 la Spitalul de Urgenta Floreasca, 6 la Spitalul Bagdasar Arseni, 3 la Spitalul Pantelimon, 3 la Spitalul Sf. Ioan, 3 la Spitalul Universitar, 4 la Spitalul Elias si o persoana la Spitalul din Calarasi", a precizat Valentin Popescu.