O explozie a avut loc miercuri intr-un bar din Sighisoara, in urma careia trei persoane au suferit arsuri de gradul I si II pe maini si pe fete, anunta Agerpres, care precizeaza ca deflagratia s-a produs in timp ce doua persoane incercau sa instaleze o butelie cu gaz la o sursa de incalzire.

sighisoaraFoto: USER UPLOADED

Victimele - doua femei de 41 si 56 ani si un barbat de 52 ani - au fost stabilizate de medicii din Sighisoara si au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.

Din declaratiile martorilor a reiesit ca suflul exploziei a spart usile barului, iar cioburile au zburat pana in peretii Scolii Gimnaziale 'Miron Neagu', situata vis-a-vis, nefiind inregistrate victime in randul elevilor sau profesorilor.

Profesorii sustin ca s-a auzit un sunet puternic si geamuri sparte, insa copiii erau in pauza, in curtea scolii, si nu au fost niciun fel de problema.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat ca nu se afla acolo in momentul exploziei, operatiunea de instalare a buteliei fiind efectuata de barman si de o cumnata a sa, iar in bar se mai afla in acel moment si o alta femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetari, si reprezentantii E.ON Gaz.