Circulatia pe DN 1 la iesirea din municipiul Ploiesti catre Brasov este deviata, joi seara, pe un drum judetean, decizia fiind luata pentru repunerea pe roti a unui camion incarcat cu lemne care s-a rasturnat pe sosea.

Traficul rutier este deviat, joi seara, de pe DN 1, la iesirea din Ploiesti catre Brasov, pe drumul judetean 236, anunta Politia Judeteana Prahova, citata de News.ro.

Decizia a fost luata pentru ca in zona sa poata interveni o macara de mare tonaj care sa repuna pe roti un camion incarcat cu lemne care joi dupa-amiaza s-a rasturnat, blocand o banda a DN 1.

Autovehiculele vor fi directionate prin spatele centrului comercial din zona de nord a municipiului Ploiesti, cu iesire in DN1B-Centura de Nord Ploiesti.

Autotrenul incarcat cu lemne s-a rasturnat pe prima banda a DN 1, la kilometrul 66+200, la coborarea de pe o pasarela, in timpul virajului, iar lemnele au ajuns pe banda a doua a drumului.

Circulatia s-a desfasurat pe o banda, fara ca sensul de mers catre Brasov sa fie afectat, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

In urma accidentului nu au fost persoane ranite.