Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea in oras, a ramas internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta, el avand mai multe leziuni, intre care si un traumatism cranio-cerebral deschis, relateaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al SpitaluluI Judetean Focsani, Alina Cosma, a declarat ca primarul a fost supus mai multor investigatii medicale, iar medicii au stabilit ca are un traumatism cranio-cerebral deschis minor, o contuzie toracica si o contuzie de coloana cervicala.

Cristi Misaila a ramas internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean Focsani.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Judeteana Vrancea, accidentul s-a produs la ora 8.55, pe DN 2, dupa ce un tanar de 28 ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism in municipiul Focsani, nu a acordat prioritate unei masini care circula regulamentar din sens opus. Cele doua masini s-au ciocnit, iar autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat intr-un alt autoturism care stationa.

Primarul din Focsani a postat, sambata, pe contul sau de Facebook un mesaj in care precizeaza ca nu el este vinovat de producerea accidentului si ca este in stare buna, multumindu-le medicilor de la Spitalul Judetean Focsani, unde este internat.

"In aceasta dimineata, am fost implicat intr-un incident rutier, vina apartinand altui participant la trafic. Din fericire, nu exista victime, singurele urmari fiind doar cateva contuzii minore. Pentru orice siguranta, am facut investigatiile medicale de urgenta. Tin pe aceasta cale sa multumesc cadrelor medicale pentru promptitudine si tuturor celor care mi-au transmis mesaje si incurajari", a scris primarul pe reteaua de socializare.

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea in oras, pe fondul neacordarii de prioritate. Primele date arate ca edilul nu ar fi vinovat de producerea accidentului.

In accident au fost implicate un autoturism Skoda, un Volkswagen, dar si masina primarului municipiului Focsani, Cristi Misaila. Autoturismul Audi in care se afla edilul a fost proiectat pe un spatiu verde aflat pe marginea drumului, fiind avariat in partea din fata.

Primarul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Focsani.

Echipajele medicale au preluat de la fata locului si o adolescenta de 17 ani, care are rani la fata. Aceasta a fost de asemenea transportata la spital.

Cristi Misaila se afla la primul mandat de primar al municipiului Focsani, el candidand din partea PSD.