Incendiul violent care a izbucnit duminica dupa-amiaza la o casa pe Strada Ramasagului din Sectorul 4 al Capitalei a fost lichidat de pompieri dupa trei ore si jumatate, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) au actionat pentru stingerea incendiului care a izbucnit in jurul orei 17.00, la acoperisul unei case de pe strada Ramasagului din Sectorul 4 al Bucurestiului.

Toate focarele au fost stinse la ora 20.30, potrivit lui Daniel Vasile. El a precizat ca pompierii au fost nevoiti sa decoperteze complet acoperisul, care avea o suprafata de circa 500 de metri patrati, si sa se asigure ca grinzile nu se vor reaprinde

Initial, la fata locului s-au deplasat trei masini de pompieri, dar numarul lor a fost suplimentat ulterior la noua.

"A fost semnalat un incendiu la o locuinta din Sectorul 4 cu putin timp dupa ora 17.00. S-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD. Era foarte mult fum, ardea acoperisul casei, compusa din parter si etaj. Intr-un final, noua autospeciale au reusit sa stinga focul. Nu exista riscul sa se propage si la alte locuinte din zona", a mai spus Adrian Marin.

El a precizat ca o femeie a facut un atac de panica si a primit ingrijiri de la echipajul SMURD aflat la fata locului, nefiind nevoie sa fie trimisa la spital.