Un barbat in varsta de 30 de ani, presupus traficant de droguri de mare risc, a fost prins in flagrant, de ofiterii de la Crima Organizata, pe DN 22C care leaga Cernavoda de Constanta, a anuntat sambata Politia Romana, potrivit Mediafax.

Barbatul, care locuieste in Medgidia, este suspectat ca timp ce mai multe luni de zile s-a ocupat cu trafic de droguri de mare risc, pentru probarea presupuselor fapte fiind facute si mai multe perchezitii domiciliare.

Potrivit sursei citate, acesta a fost prins, in flagrant, pe drumul dintre Cernavoda si Constanta in timp ce incerca sa vanda zeci de grame de cannabis.

"La data de 10 august a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si ai Directiei de Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor DI.I.C.O.T. - S.T. Constanta, au prins, in flagrant delict, pe Drumul National 22C, un barbat care intentiona sa vanda droguri de risc. In autoturismul cu care se deplasa cel in cauza, in urma controlului, politistii au depistat peste 90 de grame de cannabis, care au fost ridicate in vederea confiscarii", se arata intr-un comunicat difuzat de Politia Romana.

Din locuinta barbatului au fost ridicati aproape 17.000 de lei, despre care exista suspiciunea ca provin din vanzarea de droguri.

Politia anunta ca acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o hotararea a Tribunalului Constanta.