Un militar de 47 de ani, din Turda, a fost ranit, joi seara, in timpul unui exercitiu de parasutism desfasurat pe Aerodromul Boboc din judetul Buzau, el suferind un incident la aterizarea cu parasuta, transmite News.ro.

Militarul participa la un execitiu pe Aerodromul Boboc - "Cupa aviatiei" - si trebuia sa aterizeze la un punct fix, insa in timpul saltului cu parasuta, din cauza unei rafale de vant, o suspanta s-ar fi rasucit peste voalura parasutei, iar barbatul a aterizat cu o viteza mai mare decat ar fi trebuit.

In urma incidentului, el a fost ranit, fiindu-i acordat primul ajutor de catre medicii militari aflati la fata locului. El a fost transportat apoi la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Potrivit medicului sef de la UPU a SJU Buzau, Adrian Zoican, militarul are o fractura la gamba, fiind in stare stabila. El va fi transferat cu o ambulanta la un spital din Capitala.

La exercitiul de parasutism de la Buzau, care a inceput saptamana aceasta, participa zeci de militari din intreaga tara.