Suspectul in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta, injunghiata cu zece lovituri de cutit in torace si abdomen, a fost prins, sambata seara, la Sibiu, transmite Mediafax.

Acesta a fost transportat la Constanta, unde urmeaza sa fie cercetat.

Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca suspectul este un tanar din Constanta care a fost prins la Sibiu, in jurul orei 22.00.

Femeia injunghiata, vineri seara, intr-un chiosc de ziare din Constanta, a primit zece lovituri de cutit in torace si abdomen, iar doua i-au fost fatale, una in zona unei clavicule si una care i-a atins un plaman, spuneau anchetatorii. Potrivit acestora, atacul a fost dat, cel mai probabil, in scop de jaf.

Agresorul a fost vazut de un martor, care le-a spus politistilor ca agresorul are in jur de 30 de ani si aproximativ 1,80 metri inaltime.

Tanara, care lucra ca vanzatoare in chioscul in care a fost atacata, avea 33 de ani si era mama a doua fetite, de 4 si 6 ani.

Victima a murit dupa cateva ore la spital.

Politistii au deschis un dosar penal, cercetarile fiind facute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.