Pompierii militari care au intervenit, duminica dimineata, sa stinga un incendiu la o gospodarie din Vatra Dornei i-au trezit pe proprietari care dormeau in casa aflata la trei metri distanta de adapostul de animale aflat in flacari, transmite Mediafax.

Potrivit ISU Suceava, pompierii din Vatra Dornei au intervenit, duminica, timp de circa doua ore pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din municipiul Vatra Dornei, unde, la sosirea echipajelor, ardea acoperisul adapostului de animale, existand pericolul de propagare la casa.

Salvatorii au localizat incendiul si au evacuat animalele din gospodarie.

"Deoarece nicio persoana din gospodarie nu era la fata locului, seful interventiei l-a sunat pe proprietar. Acesta a raspuns somnoros, el aflandu-se cu membrii familiei in casa. Toti dormeau, fara ca niciunul dintre ei sa banuiasca ce se petrece la doar trei metri distanta de locuinta", arata ISU.

In incendiu au ars acoperisul si plafonul adapostului de animale, pe suprafete de cate 64 de metri patrati, si s-au degradat si peretii constructiei, in proportie de 60%.

Cauza probabila a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizatii, mentioneaza ISU Suceava.