Un tanar in varsta de 25 de ani din Brasov a fost atacat de urs, sambata dimineata, in timp ce se afla in padure, in zona Bunloc, de langa Sacele.

"Tanarul atacat de urs a suferit mai multe plagi la glezne, abdomen, torace, gat, dar a reusit sa coboare pana la baza muntelui, la telescaun si sa ceara ajutor. Era constient si a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov", a precizat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja

De asemenea, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Brasov, dr. Adriana Palaghia, a precizat pentru Agerpres ca, in momentul preluarii de catre echipajul SMURD, tanarul avea hemoragie destul de mare, din cauza plagilor, iar tensiunea era scazuta.

"Tanarul se afla in investigatii si tratament si va mai sta cateva zile in spital din cauza plagilor", a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Brasov. Tanarul se afla singur in padure in momentul in care a fost atacat de urs.