Un accident, in care au fost implicate trei masini, a avut loc, duminica seara, pe DN1 in zona Baneasa, in urma caruia opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care patru au facut atac de panica, a informat Brigada Rutiera.

Potrivit Brigazii Rutiere, citate de Mediafax, accidentul a avut loc, duminica seara, pe Drumul National 1 in zona Baneasa.

"Trei masini au fost implicate in accident, este vorba despre o tamponare care a avut loc din cauza ca nu s-a respectat distanta corespunzatoare vizavi de autoturismul din fata", a declarat pentru Mediafax comisar sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere.

"Un auto marca Opel care se deplasa spre Otopeni, a patruns pe contrasens (a sarit bordura) si a intrat in coliziune cu un auto Hyundai care s-a rasturnat. Trei vitcime in Hyundai au fost ranite usor, fara fracturi", a mai spus purtatorul de cuvant.

In urma accidetului opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care patru au facut atac de panica, iar alte patru au fost ranite usor si au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, a mai informat Brigada Rutiera.