Doua persoane arestate preventiv au evadat, duminica, in jurul orei 12.30, din curtea de aer a Centrului de Retinere si Arestare Preventiva a Sectiei 19 Politie, a informat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Este vorba despre Grosu Costel si Tulli Renato Marius, incarcerati in baza mandatelor de arestare preventiva privind infractiunea de furt calificat si respectiv infractiuni informatice, se arata intr-un comunicat transmis de DGPMB, citat de Agerpres.

Politia Capitalei face apel la cei care pot da informatii cu privire la locatia in care se afla cei doi barbati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

De asemenea, se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment, a mai precizat DGPMB.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au retinut opt persoane, cetateni romani si moldoveni, acuzate ca fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM apartinand unor banci din Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Rusia. Printre cei retinuti se numara si Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.