Un incendiu puternic a izbucnit duminica la un depozit de material lemnos si de reconditionat mobila din localitatea Harman, pompierii intervenind cu 10 autospeciale cu apa si spuma.

"Incendiul s-a declansat duminica in jurul orei 5, la acoperisul depozitului si apoi a cuprins intreaga hala in care se afla material lemnos si mobila, pe o suprafata de 1000 de metri patrati. Nu s-au inregistrat victime, dar interventia care a durat aproape cinci ore a fost deosebit de dificila datorita temperaturilor scazute si a presiunii mici din hidranti. S-a reusit localizarea incendiului inainte de a se extinde la vecinatati avand in vedere ca in apropierea acestuia se afla o tipografie si mai multe locuinte", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.

Sursa citata a mai precizat ca la stingerea incendiului s-a intervenit initial cu cinci autospeciale de la ISU Brasov, apoi s-a cerut ajutor de la Covasna de unde au venit doua autospeciale, si alte doua de la Serviciul de Interventii al Primariei Prejmer. Cauza incendiului este in curs de cercetare, a mai spus purtatorul de cuvant.