Centrul Infotrafic al IGPR informeaza ca, la aceasta ora, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, circulatia rutiera pe tronsonul Bucuresti - Lehliu se desfasoara ingreunat din pricina cetii dense, transmite Agerpres.

Intre kilometrii 41 si 37, vizibilitatea este scazuta sub 100 de metri, iar intre kilometrii 35 si 20, vizibilitatea este intre 50 si 10 metri.

Politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu viteza adaptata, sa nu se angajeze in depasiri riscante, sa pastreze distanta in mers si sa foloseasca luminile de intalnire, iar daca vizibilitatea scade semnificativ, si pe cele de ceata.

Pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, circulatia rutiera a fost reluata doar pe sectorul Bucuresti - Lehliu, in ambele sensuri. Este in continuare inchis tronsonul Lehliu - Fetesti al acestei autostrazi.

UPDATE: Se circula ingreunat si pe A1; este ceata densa

Centrul Infotrafic al IGPR informeaza ca, la aceasta ora (23.00), pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza cetii dense, care variaza ca si densitate.

Intre kilometrii 11 si 80, vizibilitatea este scazuta, pe alocuri, sub 100 de metri, precizeaza Infotrafic intr-un comunicat citat de Agerpres.