O femeie din Arad sustine ca a gasit un dinte cariat intr-o pizza comandata acasa, ea reclamand situatia reprezentantilor firmei, dupa ce a facut cateva fotografii si le-a postat pe internet, in timp ce conducerea pizzeriei va face o cercetare interna, transmite Mediafax.

Conform relatarilor pe care le-a facut pe internet, aradeanca a comandat, duminica seara, o pizza acasa, iar cand ea si familia au vrut sa manance, au constatat ca printre ingrediente se afla si un dinte cariat.

Aradeanca a facut cateva fotografii, pe care le-a postat pe internet, ulterior reclamand situatia reprezentantilor pizzeriei, care au decis sa-i ofere o pizza gratuita in compensatie.

Reprezentantii pizzeriei au declarat pentru Mediafax ca au pastrat dintele si vor face o cercetare interna.

"Am fost sunati sa ni se spuna despre faptul ca au gasit un dinte in pizza, iar ulterior am trimis alta pizza la adresa respectiva. Am pastrat dintele si vom face o cercetare sa vedem cu exactitate ce s-a intamplat. Nu pot spune cu siguranta daca este vina noastra sau nu. E posibil ca dintele sa fi aparut in pizza de la cei care au comandat-o", a declarat Daniel Serb, reprezentant al firmei.

Clienta nu a depus, deocamdata, o reclamatie si la autoritati.