O femeie in varsta de 97 de ani a suferit rani usoare dupa ce a fost lovita vineri seara de un taximetru pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Bacau, relateaza Agerpres.

"Batrana a fost adusa la Urgente in stare constienta, de o ambulanta SMURD. A primit ingrijiri medicale pentru traumatismele suferite, dar nu s-a impus internarea si nici femeia nu a dorit sa ramana in spital", a declarat pentru Agerpres Mirela Romanet, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta.

Potrivit inspector principal Narcisa Butnaru, politistii de la Serviciul Rutier l-au testat pe conducatorul auto cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Acestia au deschis, totodata, o ancheta pentru vatamare corporala din culpa.

Potrivit statisticii IPJ Bacau, femeia este cea mai in varsta victima a unui accident rutier inregistrat in judetul Bacau in ultimii 20 de ani. Pana in prezent, "recordul" de varsta il detinea, de acum doi ani, un conducator auto de 89 de ani, ce a intrat cu masina la volanul careia se afla intr-un copac pe un tronson al soselei ce leaga municipiul Bacau de Onesti.