Trei accidente rutiere au avut loc, sambata dupa-amiaza, in decurs de o jumatate de ora, pe DN 1, intre Bucuresti si Sinaia, cel mai grav producandu-se in localitatea Tatarani, unde o persoana aflata pe marginea drumului a murit dupa ce a fost lovita de o masina proiectata in afara soselei, relateaza Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Politia Judeteana Prahova, trei accidente rutiere au avut loc, sambata dupa-amiaza, pe DN 1.

Cel mai grav accident a avut loc la Tatarani, un sat situat la cativa kilometri de Ploiesti. Conform primelor date de la fata locului, soferul unui autoturism care circula dinspre Bucuresti catre Ploiesti nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa schimbe banda de mers si s-a ciocnit cu alta masina care se deplasa in acelasi sens si care a fost proiectata in afara soselei.

O persoana aflata pe marginea drumului a fost lovita de autoturismul care circula regulamentar si a murit pe loc, iar doi pasageri din masini au fost raniti.

Un alt accident a avut loc, dupa cateva minute, tot pe DN 1, in localitatea Breaza. Potrivit primelor date, in accident au fost implicate trei autoturisme, iar o persoana a fost ranita.

Ce de-al treilea accident rutier, fara victime, s-a produs pe serpentinele de la Posada.

DN 1 este aglomerat, sambata, in special in zona statiunilor de pe Valea Prahovei.