Un politist a fost lovit marti intentionat cu masina, in dreptul sediului Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, de un sofer pe care l-a rugat sa-si mute masina din dreptul curtii interioare a inspectoratului pentru ca blocase accesul in institutie, scrie Agerpres.

Surse din Politie au declarat ca politistul, care era in timpul serviciului si trebuia sa asigure supravegherea accesului in curtea interioara a IPJ, a fost luat pe capota, iar in caderea pe asfalt s-a ranit la un picior, fiind transportat la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

Dupa ce politistul a rugat mai multi soferi sa-si mute masinile parcate pentru ca au blocat accesul in curtea IPJ, loc in care exista si un indicator cu semnificatia 'oprirea interzisa', acestia au urcat la volan si au parasit zona. Exceptie a facut unul dintre ei care, in mod intentionat, l-a lovit cu autovehiculul pe politist.

Individul este un constantean in varsta de 60 de ani. El este cercetat in prezent, de politistii Serviciului Politiei Rutiere, sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.