Doisprezece locatari, intre care si doi copii, dintr-un bloc din municipiul Timisoara au fost evacuati, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament, cel mai probabil de la un aparat de incalzit, transmite Mediafax.

Incendiul a izbucnit in dormitorul unui apartament dintr-un bloc de pe strada Labirint din Timisoara, cel mai probabil din cauza unui aparat de incalzit.

Fumul gros s-a raspandit imediat pe scara blocului, iar pompierii ajunsi la fata locului au intervenit pentru evacuarea a 12 persoane, intre care si doi copii. Ulterior, pompierii au stins incendiul.

"Au ars aproximativ 100 de kilograme de haine din acel apartament, au fost deteriorate parchetul si zugraveala din apartament. In total au fost evacuati zece adulti si doi copii. De la noi au intervenit doua autospeciale si a fost si o ambulanta, pentru siguranta celor din zona", au declarat reprezentantii ISU Banat.

In urma incendiului, nicio persoana nu a fost ranita, insa o femeie de 60 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-a intoxicat cu fum.