Un bebelus in varsta de doua luni a murit, marti, dupa ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, anchetatorii sustinand ca din primele cercetari reiese ca aceasta ar fi suferit un episod depresiv, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marti, ca Politia a fost sesizata despre faptul ca un bebelus ar fi cazut de la etajul al doilea al unui imobil din Cluj-Napoca.

"Politia a fost sesizata, marti, despre faptul ca un nou-nascut ar fi cazut de la etajul al doilea al unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. In urma impactului, bebelusul a decedat. Politia face cercetari in acest caz pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul nou-nascutului", a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat ca ar fi vorba despre o fetita in varsta de doua luni.

"Din primele cercetari rezulta ca micuta ar fi fost aruncata de mama sa, dupa ce aceasta ar fi suferit un episod depresiv. Mama micutei mai avea trei copii acasa. In cazul in care va fi gasita vinovata, femeia va fi acuzata de omor calificat", au spus sursele citate.

La locul incidentului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat decesul micutei.

In data de 9 octombrie, o femeie si copilul ei in varsta de 5 ani au fost gasiti morti in apropierea unui bloc din cartierul Crangasi din Bucuresti. Principala ipoteza a anchetatorilor este ca femeia si-ar fi aruncat copilul de la etajul opt al blocului si apoi s-ar fi sinucis.

Cazul a fost semnalat la numarul de urgenta 112 de o persoana care trecea prin zona si a gasit-o pe femeie si pe copilul ei morti.

Anchetatorii au stabilit ca este vorba despre o femeie de 35 de ani si de fiul acesteia, in varsta de 5 ani, care locuiau intr-un apartament din acel bloc.